Et kæmpe hit til påskebordet – Grøntsags-Postej 💛
INGREDIENSER
- 2 stk broccoli
- 1 stor knoldselleri
- 1 kg gulerødder (inden de er skrællet)
- 3 M-L æg 1 æg til hvert lag.
- 7½-9 dl mel …ca. 2½-3 dl til hvert lag.
- 3 spsk Fiber HUSK/loppefrøskaller – 1 spsk til hvert lag.
- Salt og peber
- 3 spsk god olie – 1 spsk til hvert lag.
SÅDAN GØR DU
Skær toppen af broccoli (brug ikke stokken), skræl gulerødderne og knoldselleri.
Kog det hver for sig.
Blend hver ting for sig og kom rismel, æg, HUSK og krydderier i, blend til det er en samlet masse.
Lad det trække i ca 15 min, så HUSK når at sætte sig lidt.
Find en passende form og kom første lag i.
Jævn det godt ud og bank formen forsigtigt ned i bordet nogle gange.
Kom næste lag i og gør det samme og det gør du også ved sidste lag.
Bages i ovnen ved ca 190 grader i ca. 40-45 min.
Jeg kan godt lide at kunne smage grøntsagernes egen smag, men hvis du ønsker mere smag kan du f.eks. tilsætte hvidløg, chili, spidskommen, citron, frisk rosmarin eller bare dit yndlings krydderi……her er det bare at give den gas og bruge dine smagsløg.
Rigtig god påske 💛🐣💛
Kh. Maybritt