Spring til indhold

Terapi / Coaching

HVAD KAN TERAPI / COACHING?

Med terapi og coaching får du et trygt rum, hvor du kan udforske og forstå dig selv bedre.

Her er plads til alle dine følelser, at udforske dem og forstå dig selv bedre gennem vores samtale.

Det er en samtale som skaber vækst, selvindsigt, forandring og styrke.

Jeg tror på vigtigheden i at vores relation er en du kan føle dig tryg i, derfor tilbyder jeg en gratis indledende samtale, så vi kan tage en uforpligtende snak.

Ofte har jeg mulighed for at tale med dig indenfor kort varsel – kontakt mig for nærmere aftale på maybrittwenzelsen.dk@gmail.com

GRATIS SAMTALE

HVAD ER TERAPI / COACHING?

Det er en tryg og ligeværdig samtale, hvor jeg stiller dig de spørgsmål, du måske ikke får stillet dig selv, når du befinder dig i “orkanens øje”

Spørgsmål som kan give en indsigt og viden om dig selv, og dermed skabe en bedre forståelse af dig selv, så du kan finde din vej til forandring og personlig vækst.

Effekten af terapi/coaching kan være personlig udvikling, fornyet livsglæde, ro, velvære og afklaring.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Samtalerne kan foregå i min klinik i Askov ved Vejen – med parkering lige ved døren eller ONLINE eller telefon. Det kræver intet andet end en computer/tablet/mobiltelefon.

Du kan opnå præcis de samme gode resultater med sessioner online eller over telefonen.

Ved online- eller telefonsessioner behøver du ikke spekulere over, om du kan komme afsted til tiden fra arbejdet, om du kan finde parkering eller om du kan få passet dine børn imens du er afsted. Måske bor du i en anden ende af landet og alligevel har vi mulighed for at arbejde sammen om at se dine muligheder, værdier, styrker, vaner, tanker mm.

Du kan endda sidde i dine joggingbukser og håret strittende ud til alle sider – ikke en sjæl vil opdage det

GRATIS SAMTALE