Spring til indhold

Maybritt Wenzelsen

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Maybritt Kjær Wenzelsen.

Jeg bor i Askov ved Vejen, sammen med min mand og lille hund Molly (the Diva).

Jeg har 2 voksne børn, som bor for dem selv og studere hhv. til sygeplejeske og på universitetet.

Min praksis har jeg valgt at have hjemme i privaten, for at kunne være så fleksibel som overhovedet muligt mht. tider for samtalerne.

Jeg har en kæmpe interesse i tankernes magt over os, det ubevidste og bevidste sind, hvordan vi kan bryde med vaner og uhensigtsmæssige overbevisninger og adfærd.

MIN EGEN REJSE

Jeg har selv vejet både 110 kg. og tabt mig til 48 kg. – hvilket var alt alt for lavet og resulterede i at jeg blev syg.

Ingen af stederne var jeg tilfreds med mig selv.

Ingen af stederne stoppede jeg med at tænke at jeg var tyk, at jeg havde rygrad som en regnorm, at jeg ikke var værdifuld mm.

Det var ikke bare mine ekstra kilo eller mangel på kilo, der skulle arbejdes med, det var HELE mig, min tankegang, de vaner, adfærd og mønstre som havde sat dybe spor, men den viden havde jeg ikke dengang.

Jeg levede i en hverdag der var så styret og indskrænket af angst og OCD, at livskvaliteten var på nul. Ritualerne som OCD`en dikterede mig at gøre, for at sikre at der ikke skete min familie noget, var fuldstændig alt opslugende.

Jeg ramte bunden med et brag pga. angst, ocd, og søvnforstyrrelser og derfra var der kun en vej tilbage og det var op mod overfladen igen.

Op af det kæmpe hul jeg var faldet ned i og som fuldstændig havde opslugte mig og mine tanker.

Det var en hård kamp, men også en kamp der har gjort mig til den jeg er i dag….. og jeg er mega stolt at den jeg er i dag og den viden og erfaring jeg er med til at give videre til skønne mennesker som kommer her hos mig.

HVAD SKETE DER SÅ?

Jeg blev ansat i et fitness/sportscenter, som instruktør i en afdeling som tager hånd om nye brugere, som kæmper med overvægt, undervægt, dårligt selvværd, psykiske problemer, smerter eller hvad der end kan tumles med i en travl og krævende hverdag.

Det gav mig modet til at forfølge min drøm om at uddanne mig inden for den mentale verden, hvad enten det drejer sig om vægttab, livet, karriere, udvikling, stress mm. De uddannelser har gjort at jeg på sikker og professionel måde, kan guide dig videre på både det fysiske og mentale plan.

Jeg sørger konstant for at være opdateret med den nyeste viden, så jeg på allerbedste vis kan være ved din side, gennem din udvikling og rejse.

HVOR ER JEG I DAG?

I dag laver jeg det jeg altid har drømt om, nemlig at være der for mennesker som har brug for at have et trygt rum til at sætte ord på deres følelser og tanker.

Udover at være selvstændig terapeut og caoch, er jeg er i gang med en 4 års uddannelse til reg. psykoterapeut og sidder som brevkasse rådgiver hos Foreningen for spiseforstyrrelse og selvskade.

Jeg bruger selv metakognitive redskaber hver eneste dag, for ikke at give tankerne den magt de gerne vil have. Det er også de redskaber jeg vil anbefale til dig, hvis det giver mening for din udvikling.

Jeg er kæmpe fortaler for NADA behandlinger for at få ro på dit nervesystem og give dig ro og plads til at arbejde med dig selv.

Nu kommer der en laaaaang remse om hvilke uddannelser og viden jeg har opbygget gennem årerne, du kan læse det eller lade være, det vigtigste er at du dermed ved at jeg har en professionel tilgang til mine klienter og deres problemstillinger.

MIN VIDEN OG ERFARING

 • Reg. Psykoterapeutstuderende FaDP
 • Cert. Lifecoach 
 • Diplom i ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
 • Diplom i Metakognitiv terapi (Psykoteraputerne)
 • Cert. NADA behandler (NADA Danmark)
 • Brevkasse-rådgiver hos Spiseforstyrrelse og Selvskade Foreningen
 • Cert. Vanecoach (Madroinstituttet)
 • Cert. Overspisningscoach (Madroinstituttet)
 • Cert. Kostvejleder
 • Cert. Stressrådgiver/coach (v. Bjarne Toftegård)
 • Cert. NLP Coach
 • Cert. Positiv Psykologi Vejleder
 • Cert. Søvncoach/rådgiver
 • Cert. Styrkekonsulent
 • Cert. Skyggecoach
 • Cert. Livsdesign Coach
 • Cert. Fysisk træner
 • Workshop “Fra kropshad til kropsro” (Madroinstituttet)
 • Speciale i Mindfull spisning
 • SENSE Vejleder (SENSE)
 • Cert. BMS akupunktør – stress & psyke

PROFESSIONELLE SAMTALER

Jeg er registreret og medlem af både FaDP (Foreningen af danske psykoterapeuter) og Dansk Behandlerforbund.

Det betyder du får en professionel behandling, der lever op til de kvaliteter og standarder der stilles – plus at min viden konstant opdateres.

Alle mine uddannelser/kurser/diplomer er godkendte, professionelle og lever op til de krav der stilles.

Jeg har tavshedspligt, så alt hvad du fortæller bliver mellem os.

Nok om mig, nu skal det handle om DIG.

Kh. Maybritt Kjær Wenzelsen

Hjertet bag
Positiv Sundhed

Jeg hedder Maybritt Kjær Wenzelsen.

Jeg er en årgang 1975. Jeg bor i Askov ved Vejen, sammen med min mand og 2 børn/unge mennesker.

Jeg har i rigtig mange år interesseret mig for sundhed, sund kost, motion, smerter, hvad det gør ved krop og sind, og om tankernes magt over os.

Jeg har selv vejet både 110 kg. og tabt mig til 48 kg. Ingen af stederne var jeg tilfreds eller rigtig lykkelig. Det var ikke bare mine ekstra kilo eller mangel på kilo, der skulle arbejdes med, det var HELE mig og min tankegang.

Da jeg ramte bunden med et brag pga. angst, ocd, og søvnforstyrrelser, var der kun en vej og det var op. Op af det kæmpe hul jeg var faldet ned i og som fuldstændig havde opslugte mig. Det var en hård kamp, men også en kamp der har gjort mig til den jeg er i dag.

Fra den dag vidste jeg hvad det var jeg skulle med mit liv, nemlig at hjælpe andre til en sundere, mere positiv livsstil og tankegang.

Jeg blev ansat i et fitness/sportscenter, som instruktør i en afdeling som tager hånd om nye bruger, om du kæmper med overvægt, undervægt, dårligt selvværd, psykiske problemer, smerter eller hvad der end kan tumles med i en travl hverdag.

Det gav mig modet til at fortsætte hen af den sti, hvor mit fokus er at hjælpe andre. Derfor har jeg lige siden taget alle de uddannelser og kurser jeg kunne komme i nærheden af inden for sundhed, både fysisk og mentalt. Jeg har søgt og ledt efter behandlingsformer der effektiv kan hjælpe på både psykiske udfordringer og smerter i kroppen. Der er min kærlighed helt klart faldet på BMS akupunktur,  Auriculoterapi/øreakupunktur og NADA. Derudover har jeg læst en masse faglitteratur og hørt foredrag om alt muligt inden for – kost, tanker & behandling.

Ud af det blev Positiv Sundhed født og her er det allervigtigste for mig at se HELE dig, at give dig den allerbedste vejledning, rådgivning og tilbyde forløb, konsultationer og behandlinger som har det hele menneske i fokus.

Derfor har jeg heller ikke ret mange forløb og behandlinger kørende ad gangen, da jeg vil have god tid til dem, som har valgt mig til at hjælpe og guide dem.

Jeg er uddannet/har kurser og diplomer som:

Certificeret Lifecoach 

Kostvejleder/Ernæringsrådgiver

Livsstilscoach

Sundhedscoach

Auriculoterapi/øreakupunktur behandler

Painkillers BMS akupunktør – smertebehandling

BMS akupunktør – stress & psyke

NADA behandler

Personlig træner med speciale i ude- og hjemmetræning

NLP Coach

Positiv Psykologi Vejleder

Søvncoach/vejleder

Japansk lifting terapeut 

Styrkekonsulent

Speciale i Plantebaseret Kost 

Speciale i Aktiv Ernæring

Konsulent i Proces Ernæring®️

Speciale i Mindful spisning.

Danse-instruktør i Parkinson Ballroom Fitness™

Derudover er jeg medstifter og medejer af Grøntsags-Nørderne og har udgivet en kogebog og flere E-bøger med sunde opskrifter.

Jeg har taget et bevidst valg om ikke at være medlem af flere forskellige foreninger eller fordyrende mellemled, for at kunne tilbyde dig mine forløb til en god og fornuftig pris.

Jeg mener ikke at sund, glad og lykkelig livsstil skal dreje sig om penge, men om at nyde livet/nuet positivt og helt, og leve som den bedste udgave af sig selv.

Jeg er registreret behandler og medlem af Dansk Behandlerforbund. Det betyder du får en professionel behandling, der lever op til de kvaliteter og standarder der stilles – plus at min viden indenfor mine behandlinger opdateres.

Alle mine uddannelser/kurser er godkendte og lever op til de krav der stilles.

Jeg har tavshedspligt, så alt hvad du fortæller bliver mellem os.

Nok om mig, nu skal det handle om DIG.

Kh. Maybritt Kjær Wenzelsen

Registreret behandler ved Dansk Behandlerforbund.

Jeg er medlem af Dansk Behandlerforbund. Det betyder du får en professionel behandling, der lever op til de kvaliteter og standarder der stilles.