Spring til indhold

MÆRK™️ DIG Selv

HVOR ER DU I DIT LIV?

MÆRK™️ er en unik mulighed for at du kan stille skarpt på dig selv, få ryddet op i uhensigtsmæssige overbevisninger og tanker som får dig til at føle at du er utilstrækkelig, at du ikke lykkes med noget, at du ikke reagererpå dine muligheder, får dig til at overspise mm.

Overbevisninger der gør dig træt, stresset, trist, overvægtig og uden energi.

Du ønsker en sundere og mere positiv tilgang til livet, at lykkes med dine mål, få madro, kvitte den dårlige samvittighed – og få adgang til redskaber der gør at netop DU og DIN historie kan ændres fra livskrise til livskraft og/eller fra kropslede til kropsglæde.

HVORFOR KAN JEG IKKE?

  • Hvorfor kan jeg ikke bare være glad?
  • Hvorfor er jeg så træt?
  • Hvorfor kan jeg ikke smide de ekstra kilo?
  • Hvorfor lykkes jeg ikke med noget?
  • Hvorfor er jeg bare så trist?
  • Hvorfor betyder andres mening så meget?
  • Hvorfor spiser jeg på følelser?

GRATIS SAMTALE

ER DU FASTLÅST?

Du har prøvet alt muligt i kortere eller længere perioder, men uden positive resultater eller med en hurtig tilbagevenden til “før”. Din krop er stadig i krise og det viser sig med træthed, du er energiforladt, udbrændt, føler at du altid er bagud, at tingene aldrig rigtig flasker sig for dig.

Dine tilstande, overbevisninger og symptomer kan være gamle og måske helt fastlåste, der kan være vaner som år efter år er blevet mere og mere fastlåste i dig.
Det er måske nogle vaner/overbevisninger som du har haft igennem mange år, men som du aldrig har fået taget dig tiden til at gøre noget ved, så de nu har udviklet sig til mentale og fysiske symptomer.

Uanset hvad det er der ligger bag dine overbevisninger, så har din udvikling brug for tid og tålmodighed til at folde sig ud igen. Brug for at du giver dig selv plads og selvkærlighed, så den kan mærke balance og slippe den fastlåste tilstand – og dermed skabe ressource tilstand hos dig.

Du fornemmer måske at der er en sammenhæng mellem de forskellige tilstande? Du kan bare ikke gennemskue sammenhængen, og ved ikke hvordan du kan løse det eller ændre på helheden – det HELE menneske, nemlig DIG.

Det er her jeg via mine uddannelser og viden inden for både det mentale og fysiske kan hjælpe og vejlede dig, for sammenhængen kan være super svær at gennemskue og det er heller ikke altid, at den ligger lige først for. Nogen gange dukker sammenhængen først op lidt inde i processen/udviklingen.

HVAD KAN MÆRK GØRE FOR DIG?

MÆRK™️ er et personligt forløb på 12 x 60 min. hvor fokus er på dig, du rydder op i uhensigtsmæssige tilstande, mentale og fysiske symptomer, mangel på overskud – du vil få redskaber til at få det godt i og med din krop, dine følelser og dine tanker.

De symptomer og ubalancer som du er oppe imod og som præger dit liv og sundhed, kan der være mange forskellige årsager til og det er individuelt – det afhænger af dit liv og den historie du bærer på – hvad der påvirker og fremkalder følelser i din krop og sind.

Har du en fornemmelse for hvad der ligger bag dine?

Måske eller måske har du ikke.

Når din krop er i krise og du er præget af ikke at du ikke trives, så er MÆRK™️ en unik mulighed for dig til at udvikles, opdage og skabe balance og fremdrift i dit liv.

HVAD HANDLER DET OM?

Essensen til denne udvikling er DIG 

TANKER
Det handler om at du bruger din viden og dine evner med skabe fokus, sætte mål, skabe overblik og strategier, så der kan komme ro på dine tanker.

KROP
Det handler om at mærke din krop og dens signaler, skabe madro, finde den bevægelsesform som gavner og glæder dig – at være tilfreds og glad.

FØLELSER
Det handler om alle dine følelser, din relationer, den omsorg du har for dig selv, hvordan situationer påvirker dig, at du kan se sammenhængen og helheden, der hvor du oplever og acceptere dine fornemmelser og grænser.

DIG
Det handler om at DU kan have det godt, det handler om livet omkring dig, det handler om relationerne omkring dig, det handler om dine overbevisninger, det handler om dine vaner, det handler om at du mærker hvad der giver mening for dig, det handler om et liv hvor du kan være den du er.

FOKUS PÅ DIG!

Igennem forløbet lærer du hvordan du kan sætte fokus på sundhed, livskraft, og udvikling – og smide det væk som stjæler din opmærksomhed, din livskvalitet og din energi. Når du ser helheden – krop, følelse, tanker, handlinger, kan du lære at navigere i det hele.

MULIGHEDER

Opmærksomhed på dine mål og skabe motivationen til at opnå dem.

ÆDFÆRD

Lev dit liv med en ærlig ædfærd over for dig selv og andre.

REDSKABER 

Skab resultater med de rette værktøjer.

KENDSKAB

Du vil opnå kendskab og der gør kan være ned til at du kan leve det liv du ønsker.

ER DET NU DER SKAL VÆRE FOKUS PÅ DIG?

Skal du have klarhed, skabe mening og formål med det du ønsker at bringe ind i dit liv – i din krop, dine følelser, dine tanker, dine handlinger -det er nemlig det der danner rammen for DIT forløb hos mig.

GRATIS SAMTALE