Spring til indhold

Min historie

MIG OG MIN HISTORIE ….MED ET VÆGTTAB PÅ 62 KG …OG OM AT FINDE VEJEN TIL ACCEPT ❤

Jeg er i gang med at skrive “OM” siden på min nye webside, og det er svært at begrænse sig, for det har været en lang rejse.

Fra 2004 hvor jeg vejede 110 kg. til 2008 hvor jeg havde tabt i alt 62 kg. og vejede nu kun 48 kg.

Jeg var sikker på at når jeg bare lige tabt mig lidt mere, så ville jeg blive glad indeni og tilfreds med mig selv.
Men det skete ikke, tværtimod. Jeg ramte i stedet bunden af et stort sort hul og det med et brag pga. angst og ocd.

En lang kamp tog nu sin begyndelse, en kamp som skulle vise sig at være hård og ubarmhjertig, men også en kamp der har gjort mig til den jeg er i dag.

I dag når mit smil helt ind i hjertet, jeg er glad for mig selv, glad for min krop som den er, glad for alt det uperfekte og ikke mindst glad for mit sensitive sind, for det hele sat samme, er jo den jeg er og ved I hvad? …..det er slet ikke så dårligt 😘

Siden jeg fik styr på mig selv og mit sind, har jeg ikke været ét sekund i tvivl, om at jeg skal bruge min tid på at hjælpe andre med positive livsstilsændringer, hjælpe med at ændre negative tanker til positive, lytte og guide dig på vej mod det du ønsker og drømme om. Derfor har jeg taget alle de uddannelser og kurser jeg har kunnet komme i nærheden af, for at være så godt rustet som muligt, til at hjælpe DIG på vej.

Et forløb hos Positiv Sundhed er en livsstilsændring, med fokus på DIG, dine ønsker, dine drømme og dine mål……og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig på vej.

For når du siger:

Det er hårdt -så forstår jeg.
Jeg føler mig trist -så forstår jeg.
Jeg kan ikke overskue det -så forstår jeg.
Jeg kan ikke mere -så forstår jeg.
Jeg ser stadig mig selv som før -så forstår jeg.
Jeg er bange for at tage på igen -så forstår jeg.

Tak fordi du læste min historie.

Kh. Maybritt Kjær Wenzelsen