Spring til indhold

Styrker der styrker!

Styrker der styrker 💪💪
(et liv i og med styrker)

Jeg er styrkekonsulent og det er den mest lærerige og tankevækkende uddannelse jeg har taget ……og hvad er det så for noget, tænker du nok.

Vi har allesammen 24 styrker…..nogle af dem er vores topstyrker, men nogle af dem er vores “svagheder” – styrker der IKKE styrker os.
Vi kan ikke være lige gode til alle 24 styrker, hvorfor det er vigtig at få identificeret sine styrker, så du kan udvikle dig på en positiv og fremmende måde, for når du beskæftiger dig med dine topstyrker, vil det være en kæmpe gevinst, både for dig selv, din familie og din arbejdsplads.

Selvfølgelig skal vi også bruge tid på vores “svagheder” og ikke bare lukke øjnene for dem, men arbejde med dem og derved gøre dem til styrker, frem for noget der holder os tilbage….men hvis vi befinder os i vores “svagheder” dagen lang, er det ikke svært at regne ud, at så bliver vores liv hårdt og tungt, da vi hele tiden vil føle os utilstrækkelige. ….. sørger du derimod for at være i dine topstyrker 5/1 i forhold til i dine “svagheder”, bliver livet lettere, modet til at udfordre dig selv, vil helt sikkert vise sig for dig, dit selvværd vil blive større og alle omkring dig vil mærke en forskel.

På arbejdspladsen er det en fordel at kende sine “svagheder” og styrker, da man så kan samarbejde med en som har dine “svagheder” som topstyrker og på den måde skabe det bedste team og et godt resultat.

Min nummer 1. topstyrke er Humor

Det har jeg nok godt vidst inderst inde, da humor har hjulpet mig gennem en meget mørk tid, hvor min ocd og angst helt havde overtaget min krop og sind.
Humor gav mig små lysglimt i løbet af dagen og gav min familie et lille glimt af at jeg, den skøre kone, mor og datter, stadig var derinde et sted.

Nu er jeg ude på den anden side, men jeg vil altid lide af ocd og angst, og jeg bruger humor hver evig eneste dag i kampen mod tungsind og ubalance i sindet.

I skal da også lige høre hvad min “svaghed” er eller sagt på en anden måde, den styrke som er nummer 24 😉

Ved mig er det vedholdenhed. Det er fordi jeg altid får så ekstrem mange idéer, og derfor skal jeg huske at holde fast og blive færdig med det jeg sætter i gang. Nu ved jeg hvad jeg skal arbejde med, når jeg ikke beskæftiger mig med mine topstyrker, og det er virkelig noget der rykker ved sind og tanker.

Kunne du også tænke dig at finde frem til dine styrker og “svagheder” så kontakt mig på positivsundhed@gmail.com og lad os finde dine styrker.