Spring til indhold

Jeg lider af angst og er det ok?

JEG LIDER AF ANGST OG ER DET OK?

For nogle år siden ramte jeg angstes uoverskuelige mur af håbløshed.
Efter at jeg i nogle år havde stået helt ude på en klippekant pga. en fødselsdepression, en hasteindlæggelse med vores søn pga. mistanke om meningitis, mistanke om en tumor i vores datters hjerne plus flere andre hændelser der kunne ændre vores hverdag fuldstændig, kunne jeg ikke længere træde tilbage fra klippekanten. Jeg blev simpelthen stående derude hele tiden, så jeg var klar til at falde, når noget nyt og farligt kom frem fra sit skjul.

Jeg kæmpede en kamp for at komme op til overfladen og bare snappe lidt luft, inden jeg igen blev trukket ned under overfladen af angstens mørke.
En dag i januar gik den ikke længere, jeg måtte en tur til min fantastiske læge, for at sige at jeg ikke havde flere kræfter at kæmpe med, jeg var simpelthen tom for kampgejst og mod til at sejre over angsten.
Jeg fik piller for angsten, så jeg kunne opbygge overskud til at se den i øjnene og kæmpe, selvom jeg i et par år havde gjort alt for ikke at tage imod pillerne, og en henvisning til psykiatrien i Esbjerg.

Det føltes som endnu et nederlag og et fald mod afgrunden, men det var det slet slet ikke. Med mange samtaler med min læge og psykiatrien, gik det lige så stille fremad, og jeg kunne igen begynde at se lys ude i horisonten.
Det var en hård kamp, som ikke lod sig vinde natten over, men kamp jeg VILLE vinde.
Stille og roligt gav angstens klør slip på mig og jeg kunne igen begynde at fungere i hverdagen.

For at gøre en lang historie kortere, så begyndte jeg at arbejde i et sportscenter, som har en fitness del, som rummer ALLE mennesker, lige meget hvor i livet de befinder sig og der startede jeg.
Det arbejde gav mig yderligere mod til at kaste mig ud i noget nyt, hvor jeg måske kan hjælpe andre, som går igennem en svær periode i deres liv.

Jeg glæder mig til at formidle alt hvad jeg har lært videre på bedste vis, sammen med mine personlige egne erfaringer og med al den viden jeg har fået gennem tiden, indenfor kost, sindet og kroppen….og det vil jeg gøre igennem Positiv Sundhed, som jeg har startet, for at guide skønne mennesker til at være den bedste udgave af dem selv og levet livet fuldt ud.

Jeg ved godt og har accepteret, at angsten altid vil være min følgesvende, men bare den aldrig går foran eller ved siden af mig. Angsten skal holde sig bag mig.
Derfor siger jeg aldrig: “Jeg LED af angst” for:

JEG LIDER AF ANGST OG DET ER OK!