Spring til indhold

BMS - smerter

HVAD KAN BMS SMERTEBEHANDLING?

Painkillers BMS akupunktur® er en super og særdeles effektiv smertebehandling, der har rigtig god effekt på 4 ud af 5 klienter. Jeg er certificeret painkillers BMS akupunktør – smertebehandling, som er en behandling der er særdeles effektiv, når det kommer til smerter i kroppen.

Smerter reduceres eller fjernes helt inden for kort tid, og stort set alle smerter kan behandles ved denne behandlingsform. Alle lidelser behandles via underarme, underben, hænder, fødder og hovedbund.

– Painkillers BMS akupunktur® er derfor sikkert at praktisere, da der ikke stikkes ved organer (DER STIKKES ALDRIG HVOR SMERTEN ER!).

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE

HVAD KAN DER BEHANDLES?

Generelle smerter i arme, ben, hænder, fødder og ryg.

Eksempelvis: frossen skulder, golf- og tennisalbue, seneskedehindebetændelse, knæsmerter, fibersprængning, hælspore, kroniske smerter i fingre, rygsmerter (både led-, knogle- og muskelsmerte), smerter i kors/haleben, lændesmerter og iskiassmerter.

Generelle smerter i hoved, nakke, hals, torso og underliv.

Eksempelvis: hovedpine i forbindelse med menstruationssmerter, migræneanfald, smerte i øje, næse, bihuler, mund, kæbe, kæbeled, nakke (både led-, knogle- og muskelsmerte), hals, bryst, ribben, mave, underliv (inkl. menstruationssmerter) og genitalier.

BMS BEHANDLINGEN

Jeg starter altid en behandling op med en samtale, du fortæller hvilke udfordringer du har og hvor smerten sidder – du fortælle mig hvor smerteniveauet ligger i forhold til en skala fra 1 – 10 – derefter sætter jeg nålen i de zoner som er aktuel i forhold til din smerte – det er vigtigt, at du bevæger det smertefulde område og giver en feedback når nålene er stukket – bevægelsen giver blodgennemstrømning, som er med til at reducerer dine smerter og spændinger.

Du skal sidde eller ligge med nålene i ca. 30/40 min. – med lidt bevægelse ind imellem – mange oplever, at deres smerte reduceres med min. ca. 50%.

Inden behandlingen

  • Kom gerne i løst siddende tøj – så jeg kan komme til arme og ben
  • Jeg vil gerne have, at du oplyser om du tager medicin
  • Du behandles helst ikke på en tom mave, så sørg for at have spist og drukket inden.

Efter behandlingen

  • Drik rigeligt med vand, det fjerner affaldsstofferne fra behandlingen.
  • Spis gerne et stykke frugt og nødder eller lidt sødt.
  • Jeg vil gerne have, at du lige sidder lidt inden du går ud ad døren – så du kan komme dig stille og roligt
  • De fleste oplever en reducering af smerter og spændinger plus en større mobilitet – der kan forekomme en lille første gangs forværringer, det er helt normalt da kroppen reagere på behandlingen

Jeg behandler ikke

  • Gravide / Epileptikere / Folk med pacemaker / Hjerteproblemer / Blødere / Anorektikere / Misbrugere / Svagelige personer / Folk med sår m.m.

OVERBLIK OVER PRISER

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE