Spring til indhold

ALLERGI

ALLERGI, INTOLERANCE
ELLER ANGST?

Døjer du med allergi, intolerance eller angst? Gør noget effektivt ved det med Oscillationsakupunktur – book en tid med det samme.

Høfeber/pollenallergi, støvallergi, fødevarerintolerancer, husdyr-allergi mm.

Jeg kan en helt fantastisk akupunktur-metode, som har lindret eller helt fjernet allergier, overfølsomhed og intolerancer hos mange.

– oscillationsakupunktur er en helt særlig og effektiv behandling.

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE

HVAD ER OSCILLATIONS-
AKUPUNKTUR?

Oscillation betyder svingninger og behandlingen er udviklet af den tyske Prof. Dr. Harald Gumbiller. Oscillationsakupunktur består af 5 nåle – 4 i ørerne og 1 i panden – det er en meget mild behandling, med KÆMPE effekt.

Når din krop overreagerer på allergener, udskiller den stoffet histamin, og derved udløses en allergisk reaktion.

Ofte skyldes din allergiske reaktion noget, du har daglig kontakt med, som husstøvmider, dyr med pels, pollen (græs, birk, bynke), fødevarer, og det kan være næsten umuligt for dig at undgå disse allergener.

Medicin med antihistamin kan dæmpe symptomerne, men den fjerner ikke årsagen; lige så snart du undlader at tage medicinen, kommer dine allergiske reaktioner tilbage.

HVORDAN VIRKER DET?

Punkterne har forskellige virkningsområder, og forklaringen på hvordan nålebehandlingen med disse punkter virker, er knyttet til traditionel kinesisk medicin.

Punkterne valgt ud på grund af deres evne til at:

  • Hjælpe kroppen med at give slip på det gamle traume eller chok, der er årsagen til allergien, intolerancen, fobien og/eller angsten.
  • Understøtter dit immunforsvar
  • Gavne øjne, næse og lunger – som jo tit et belastede ved allergier.
  • Stimulere vagusnerven, hvilket blandt andet kan hjælpe kroppen i at finde hvile og genopbygge sig selv.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Hver behandling tager 20-25 min. og består af 5 nåle. Ved den første behandling afsættes der lidt længere tid, så vi kan få lagt en plan for forløbet. Behandlingerne ligger med 1-3 uges interval. Der anbefales 3-5 behandlinger og gerne med NADA imellem behandlingerne – især hvis det drejer sig om angst og/eller fobier.

I kinesisk medicin er efteråret Lungens tid, og da allergi er at betragte som en Lunge-ubalance, så er efteråret perfekt for behandlinger mod allergi.

Kom dog uanset hvornår du vil, for metoden virker hele året, også i højsæsonen for pollen.

I bund og grund er det en meget simpel behandling med stor effekt – og behandlingen har ofte effekt nu og her.

Hvis du ønsker en akut tid, så kontakt mig på positivsundhed@gmail.com eller på sms til 29288668.

OVERBLIK OVER PRISER

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE